OM HILMA TRADING

Hilma Trading er drevet av Hilma Constance Borge. Hilma er vokst opp med, og har sitt hjerte nær, lær. Hennes olderfar Ola J. Borge startet Borge Garveri AS i 1870 og dette garveriet er fremdeles i familiens eie. Borge Garveri AS er i dag Norges største garveri, med en stor andel eksport. Hilma Trading selger egne, og har agentur på, lærprodukter.

Produkter
Hilma Tradings egne produkter består av elgskinnsprodukter, og lærprodukter til sport & fritid og hjem & interiør. Alle produktene kan spesialtilpasses til bedriftsvaremarkedet som gaveartikler. Produksjonen skjer både i lavkostland og i Norge. Hovedlageret er i Sverige, noe som gjør at vi har en fin "gate way" til Europa. I tillegg har vi en god produksjonskontakt i Oslo, som gjør det mulig raskt og fleksibelt å ta frem spesielle produkter i små antall. Presentasjonen av produktene viser et utvalg av våre produkter. Vi fremskaffer også produkter på ønske fra kunden.

Agenturer
I tillegg til egne produkter, har Hilma Trading to agenturer; Crest Leather og Hidesign. Crest Leather garver huder til møbelbransjen. I tillegg lager de lærfliser på gulv i stede for parkett - en ny, spennende og ekslusiv løsning som vi er enerådende i Skandinavia om! Crest Leather har hovedkontor i London og garveri i Italia. Hidesign er et firma som produserer vesker i India. I dag har vi agenturet for Sverige.

Bakgrunn
Hilma Constance Borge er vokst opp i garveribransjen. Etter å ha jobbet 10 år i hotell- og reiselivsbransjen, bl.a som turistsjef på Geilo og daglig leder for Vestfollhotellene og Hemsedal Hotell, fant hun ut at hun ville tilbake til den bransjen som sto hennes hjerte nær; lær. I 10 år var hun daglig leder på Malungs Garveri AB i Sverige med personalansvar for 50 personer og salgsansvaret for alle land utenom Sverige. Garveribransjen er i stor grad internasjonal, og kontakter ble knyttet både i USA, Italia, Frankrike, Norge, England, Japan, Kina og India. Hilma har hatt flere styreverv i garveri- og lærbedrifter, og ble i nominert til Årets forretningskvinne i Sverige to år på rad 1997 og 1998. Hilma Trading ble startet i 2003.